bilde av publikum på en eventyrvandring

Referanser

Samarbeid med humorist Torolf Nordbø

Torolf Nordbø, humorist fra Finnøy i Rogaland, er kanskje mest kjent under artistnavnene «Han Innante» og Brakkvald Tolvstøkkje fra Indre Erfjord. Nordbø er blant annet kjent for sine humorinnslag fra «Radio Innante» i radio og tv, og han har turnert med flere revyer i Sør-Norge.
Han har gitt ut flere cd-er og to dvd-er. Han reiser alene, med en, to, tre artister eller et helt orkester, og holder show. Marit Anmarkrud har vært med på flere av disse. Les mer om "Radio innante": http://www.innante.no
Sammen har de laget musikkvideoen: "Hu stod på Geilo og gol".
grafisk element

Samarbeid med harpespiller
Runi Wold-Kristiansen

Runi Wold-Kristiansen er musikkutdannet harpespiller, bosatt i Kongsberg.
Hun underviser på kulturskolen i Kongsberg,
og arbeider freelance med egne musikk-prosjekter. De siste to årene har hun og Marit Anmarkrud reist rundt med forestillingen "Verdens vakreste rose".


Verdens vakreste rose er en vakker forestilling med harpespiller av Runi Wold-Kristiansen. Marit Anmarkrud leser opp tekster om kjærlighet og lidelse av Jens Bjørneboe, H.C. Andersen m.fl. som flettes sammen med harpemusikk. Se musikkvideoer med Runi Wold-Kristiansen på youtube.

grafisk element

Barne-TV-presentasjon

Her er et lite innblikk i Marit Anmarkruds fortellervirksomhet. Her ser vi "Marit og Palle", rollespillet "Gudrun på isen" og en
fortellerstund ved peisen.
Opptaket er gjort av Anne Sivertsen.
grafisk element

Sagt om Marit Anmarkrud og hennes fortellervirksomhet

Humor og fortellerglede

Takk for ditt fantastiske bidrag til internasjonalt fortellerkurs på Sauda videregående skole onsdag 1.mai! Du fikk flyktninger fra Eritrea og Somalia til å engasjere seg i å lage sine egne jeg-fortellinger, samtidig som du smittet over din humor og fortellerglede. Det var mye smil og latter blant deltakerne. Du visualiserte ord og uttrykk i fortellingene dine og du fikk de minoritetsspråklige til å gjøre det samme. Jeg opplever at det er nettopp det som skal til for at flyktninger lettere skal tilegne seg det norske språket.

-Kari Johanne Ellingsen, norsklærer.

Røtter i kulturarv og gode rammer

Marit Anmarkrud betyr mye for kulturlivet i kommunen. Hun er allsidig og skaper nye konsepter med røtter i vår kulturarv. Hun er flink til å lage gode rammer med spennende innhold.
-Lidia Ivana Myhre. Kultursjef i Øvre Eiker Kommune

Kreativt og pedagogisk

Marit Anmarkrud hjalp oss å lage en flott adventskonsert sammen med barn fra menigheten og Seven-jentene. Hun arbeidet kreativt og pedagogisk med barna våre i verkstedet før konserten. Barnas fortellerstemme kom fint fram, etter at hun hadde veiledet og sett dem i løpet av tiden vi hadde sammen.

-Tove Marie Sortland, Trosopplæringskoordinator i Skåre menighet, Haugesund


Morsomt og koselig

Det var noen flotte forestillinger dere holdt for oss her på Svelvik bibliotek 7. november. Barna var strålende fornøyde. Jeg spurte klassene om de hadde likt forestillingen, og samtlige ropte høyt JA! og sa at det hadde vært både morsomt og koselig. Lærerne sa at det fenget bra, og at barna hadde fulgt godt med. Stor suksess her hos oss med andre ord.
-Hege-Kristin Beck, biblioteksjef i Svelvik bibliotek
grafisk element

Gå til kontaktskjema her

Marit Anmarkrud, Vestheim gård, 3330 Skotselv - Mob: 901 91 856 - marit@perlespire.no

Så fremt ikke annet er nevnt, er alle foto tatt av fotograf Trine Kvalnes


© 2018 Perlespire - Webdesign og webmaster: Trine Kvalnestegning av barn