bilde av Marit

Forestillinger

Kong Markus med hesteørene

Historien; Folket likte Kong Markus, men han hadde gjemt en hemmelighet godt under hatten, noe som han skammet seg over. Frisøren hans visste om dette, og ble etterhvert syk av å holde på hemmeligheten. Sannheten ville frem...
Alder og varighet; Forestillingen passer for barn i alle aldre og varer 30 minutter.
Tillegg; Det følger med for- og etterarbeid for de som ønsker det. Det går også å bestille eget kursopplegg til temaet for pedagoger og foreldregrupper.

Verdens vakreste rose

Verdens vakreste rose er en vakker forestilling med harpespiller av Runi Wold-Kristiansen. Marit Anmarkrud leser opp tekster om kjærlighet og lidelse av Jens Bjørneboe, H.C. Andersen m.fl. som flettes sammen med harpemusikk.

Stjerneunderet

En juleforestilling med jentegruppa Seven og forteller Marit Anmarkrud, som gjennom sang, toner, dans og skuespill tar oss med tilbake til julefortellingen fra Betlehemsmarken og binder den sammen med vår tid, her og nå. Seven er kjent fra flere CD utgivelser og reiser mye rundt og holder konserter.
Kan bestilles som kun forestilling, eller eventuelt med workshop til, i samarbeid med dere.

Reisen til julestjernen

Reisen til julestjernen er en kjent juleforestilling, bygd på Sverre Brandts skuespill, om prinsesse Gulltopp som forsvinner fra slottet på selveste julaften, fordi hun har lagt ut på reise for å finne julestjernen. Denne forestillingen må bestilles et år i forveien. Forestillingen jobbes inn sammen med lokale artister, korps og dansere, og settes opp i løpet av november måned. Dette er en ferdig pakke der regissør og prosjektleder tar ansvar for all regi og organisering.grafisk element

Gå til kontaktskjema her

Marit Anmarkrud, Vestheim gård, 3330 Skotselv - Mob: 901 91 856 - marit@perlespire.no

Så fremt ikke annet er nevnt, er alle foto tatt av fotograf Trine Kvalnes


© 2018 Perlespiretegning av barn